Menuer

fremtiden er din

Menu til møde og frokost

Forret

Røget laks med bitre salater og friske asparges
Olivensyltet torsk med kapers og dild
Landterrine med syltede agurker
Klassisk Cæcarsalat med parmesan og grillet kyllingebryst
Tomattærte med timian og gedeost
Persillegratineret hellefisk i sauce nage. 

Hovedret

Syltet kyllingelår med grønne linser og brændte løg
Lammetyksteg med ratatouille og saltbagte kartofler
Dobbeltentrecôte provençale med saltbagte kartofler. 

Dessert

Ostetallerken med syltet frugt og knækbrød
Hjemmekørt vanille- og jordbæris
Tarte Tatin med creme anglaise og vanilleis
Æbletrifli med mascarpone og chokolade.

 

 

Menu til selskaber

Forret

Aspargessalat med tatar af laks, syrnet fløde og sprøde salater
Olivensyltet torskefilet med kapers, skalotteløg og krydderurtesalat
Andelevermousse med tranebær, cornichoner, rugbrødscroûtoner og små salater
Vitello tonnato med tomat og basilikum
Indbagt laks med svampekompot, dild og sprøde salater
Hårdt stegt tun gremolata i kaperssmør
Kalve carpaccio med citron og valnød. 

Hovedret

Langtidsstegt okseculotte med oliven og sennep i rødvin
Sprød, syltet perlehønelår i timiansky med ragout af små grøntsager
Kalvetyksteg i kryddermarinade med rodfrugter og peberrod i æblesky
Dobbelt entrecôte med ratatouille og tomatsauce
Coq au vin med svampe, perleløg, croûtoner og persille.

Dessert

Pannacotta med syltede bær, sprødt og hindbærsorbet
Tiramisu klassisk med karamel-iscreme
Chokolademousse på hasselnøddebund med vanilleis og syltede bær
Pandekageroulade med appelsinis og nougat
Bagt ananas med mørk rom og vanilleis.