iPad til alle

fremtiden er din

Dit vigtigste arbejdsredskab

iPad’en er dit vigtigste arbejdsredskab under uddannelsen. Vores undervisning er digital og helt tilrettelagt til iPad, så du skal bruge den, mens du tager din uddannelse hos os.


Du kan købe iPad’en på meget favorable vilkår, eller du kan vælge at låne den.

Værd at vide om iPads på VUC Syd

Alle kursister på VUC Syd får udleveret en iPad - undtaget kursister i fjernundervisning.

 • iPad'en - skal jeg købe eller låne?

  iPad’en er dit vigtigste arbejdsredskab under uddannelsen. Vores undervisning er digital og helt tilrettelagt til iPad, så du skal bruge den, mens du tager din uddannelse hos os. 
  Fra august 2016 udleverer vi iPad Air II med 64 GB. Den har en værdi af 4.299 kr.
  Du kan købe iPad’en på meget favorable vilkår, eller du kan vælge at låne den.


  Køb
  Hvis du ønsker at købe iPad’en skal du betale et administrationsgebyr på 300 kr., samt 700 kr. i forskud, når du får iPad’en udleveret.


  Går du på VUC i to år, og betaler restbeløbet ved afslutning af dit uddannelsesforløb, betaler du i alt 1.875 kr. for iPad’en, og har dermed sparet næsten 2.500 kr.  Til sammenligning betaler du i alt 1.200 kr. for at låne den i samme periode, så du kan altså købe den ved blot at betale 675 kr. ekstra.


  Du kan nedenfor se priserne pr. 1. august 2016 på restbetaling efter  • 6 måneder: 2.250 kroner

  • 12 måneder: 1.625 kroner

  • 18 måneder: 1.250 kroner

  • 24 måneder: 875 kroner


  For at kunne købe iPad’en til de gode priser skal du dog have været kursist ved VUC Syd i henholdsvis 6, 12, 18 eller 24 måneder. Og du skal også have været studieaktiv så længe ...


  Går du på FlowFactory, er priserne lidt anderledes. Spørg i vejledningen.


  Lån
  Hvis du vælger at låne en iPad og aflevere den igen, når du er færdig med dit uddannelsesforløb, skal du betale et depositum på 300 kr. pr. semester. Går du på VUC Syd et helt år, skal du således betale i alt 600 kr. for at låne udstyret. Beløbet opkræves på en gang, når du bliver tilmeldt.
  Du kan få dit depositum retur, når du har afsluttet dit uddannelsesforløb ved VUC Syd og afleveret din iPad.


   

 • Er der egenbetaling ved skader?

  Ved hændelige uheld kan du få ombyttet/repareret defekt udstyr mod betaling af en egenbetaling på 750 kr. Dette gælder, uanset om du vælger at købe eller låne udstyret.


  Der kan ikke udleveres låneudstyr, før egenbetalingen er betalt.


  Derudover gælder en række forskellige regler ved eksempelvis tyveri. Disse regler fremgår af den blanket, som du skal underskrive i forbindelse med lån eller køb af iPad.

 • Hvordan får jeg udleveret min iPad?

  Når depositum er betalt, vil der være en speciel udleveringsdag, hvor du får iPad udleveret. Du skal fremvise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Derefter vil der være et introduktionskursus, så du er klædt på til at bruge din iPad.

 • Hvor afleverer jeg min iPad?

  iPad'en skal afleveres på kontoret umiddelbart efter den sidste undervisningsdag eller den sidste planlagte eksamensdag - eller hvis du på anden måde standser din undervisning hos VUC Syd.

 • Hvad hæfter jeg for ved iPad'en?

  Du hæfter for en forsvarlig brug af iPad'en, ligesom for øvrige undervisningsmaterialer, du låner af VUC Syd.


  Du skal derfor ved modtagelsen skrive under på en erklæring, hvor det fremgår, at iPad'en er VUC Syds ejendom og ikke må anvendes til ulovlige formål. Erklæringen er udarbejdet, så det tydeligt fremgår, at almindelig og forventet slitage ikke er omfattet af hæftelsen. VUC Syd forbeholder sig ret til at spore og logge trafikken på iPad'en.

Louise Marcussen, hf

Jeg kan rigtig godt lide, at jeg med min iPad kan arbejde anderledes og kreativt med både tekster, billeder og video. Det er også hurtigt at dele det hele med andre og få det op på skærmen. Og så slipper jeg for tunge bøger i min taske, for ALT er på min iPad.

Louise Marcussen, hf

Sandie Teigen, hf

Med min iPad kan jeg arbejde meget mere kreativt med opgaverne, for eksempel med film og billeder

Sandie Teigen, hf