Åbent hus 27. januar 2018 - alle afdelinger

Beskrivelse

Vi åbner dørene på alle afdelinger lørdag den 27. januar 2018 fra klokken 10-13. Kom og hør nærmere om vores 2-årige hf uddannelse og alle vores andre tilbud som ordblindeundervisning på læs-e.dk, almen voksenuddannelse og hf enkeltfag. 


En 2-årig hf-eksamen på VUC Syd åbner mange døre for dig, der vil videre i job eller uddannelse. Du får en gymnasial uddannelse, hvor du oplever sammenhængen mellem teori og virkelighed, mens du bliver klar til en digital fremtid. Hf er for alle. Du kan søge ind fra 9. eller 10. klasse. Har du været ude at arbejde, rejse eller andet, så er hf også noget for dig. 


Det første år af din 2-årige hf består af en række obligatoriske kernefag, faggrupper samt idræt eller et kunstnerisk fag på C-niveau. På andet år fortsætter nogle af de obligatoriske fag, og med nogle bestemte valgfag målretter du din hf med en af de fire retninger, vi tilbyder:


Hf handel med fokus på uddannelse inden for handel, økonomi og it, erhvervssprog eller finansøkonomi.
Hf medier med fokus på uddannelse inden for journalistik, grafisk kommunikation, lyddesign eller multimediedesign.
Hf mennesker med fokus på uddannelse som pædagog, folkeskolelærer, socialrådgiver eller inden for jura.
Hf sundhed med fokus på uddannelse inden for sundheds- og naturvidenskab som sygeplejerske, fysioterapeut, jordemorder, bioanalytiker eller laborant.


eller


Hf FlowFactory, der er en projektorganiseret hf uddannelse til dig, der vil være med til at forme fremtidens digitale løsninger og samfund.


Begge år har projekt- og studiepraktikforløb, hvor du kan blive mere afklaret om dine fremtidige uddannelses- og karrierevalg.


 


Kom og få en snak med en vejleder og se vores spændende uddannelsesmiijø.


Alle er velkomne!

Detaljer

fremtiden er din