Praktisk information til skolestart

Her kan du orientere dig om de praktiske detaljer for starten på skoleåret fra august 2018 for dig, som er ny på VUC Syd.

Introdag

Første undervisningsdag er onsdag den 8. august, hvor du skal møde op på den afdeling, du er tilmeldt.
Du møder kl. 8.30, hvis du er ny hf-kursist
Du møder kl. 10.00, hvis du skal læse avu-fag eller forberedende voksenundervisning.

Adresserne finder du HER

På dagen vil der være en fælles velkomst, og du vil få en introduktion til VUC Syd, vores måde at undervise på samt til brug af iPad. Til frokost byder vi på en gratis sandwich, frugt og vand i vores Kulturcafé. Programmet den første dag slutter kl. 14.00.

Fra torsdag den 9. august 2018 er der undervisning jf. dit skema. Det gælder også kursister, der gik på VUC Syd før sommerferien.

Der er fremmøderegistrering alle dage.

iPad

Du skal bruge en iPad med minimum 64 GB for at følge undervisning på VUC Syd. Hvis du ikke har en iPad, kan du låne en gennem VUC Syd. Depositum for lån af iPad er 300 kr. pr. semester. Går du på VUC Syd et helt år, skal du således betale i alt 600 kr. i depositum for at låne en iPad. Du kan få dit depositum retur, når du har afsluttet dit uddannelsesforløb ved VUC Syd og afleveret din iPad i god stand.

Undervisningsgebyr og depositum skal være betalt senest den 2. august 2018. Dette kan ske til studieadministrationen eller til dette kontonummer:

Jyske Bank Reg. nr 7258 kontonummer 1357778 (HUSK at skrive kursistnummer og navn ved betaling).

Ønsker du at låne en iPad, får du den udleveret på introdagen, og du får hjælp til opstart af den. HUSK dit gule sygesikringskort/sundhedskort og billed-id (pas, kørekort).

Skema

Fra den 6. august 2018 kan du logge ind på MitVUC, der er skolens intranet, og se dit skema. Vær opmærksom på, at der kan komme justeringer i skemaet, inden du begynder.

Dit skema finder du her: start.mitvuc.dk
Brugernavn: [kursistnummer] (du finder dit kursistnummer i det velkomstbrev, vi har sendt til dig)
Login: fødselsdato+Vuc (fx 060798Vuc)

Studiekort

Alle kursister skal have et studiekort. Du får dit ved kursusstart. Med studiekortet kan du få god rabat i Kulturcafé - men husk at tanke det op først. Det kan du gøre med dit dankort via kulturcafe.vucsyd.dk/ - du logger ind med den kode, som du også bruger til MitVUC. Koden hertil samt dit kursistnummer får du udleveret ved start.

Studiekortet bruges også ved adgang til VUC Syd og til eventuel brug af elevatorer.

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kigge i vores FAQ på vores hjemmeside eller tage fat i lærere og vejledere, når du er startet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!