Glødelampen slår dørene op for hele Aabenraa

fremtiden er din

Nu er VUC Syd klar til åbning af det store byggeri i Lavgade. Lørdag den 5. august er der åbent hus for alle, der har lyst til at se nærmere på “Glødelampen”, som bygningen kaldes. Huset skal danne rammen for masser af liv og uddannelse i årene fremover.

Brugerne af Glødelampen, VUC Syds bygning i det centrale Aabenraa, vil ikke være i tvivl om, at her tidligere lå en stor glødelampefabrik. Huset bærer tydeligt præg af sin historie med vægge af gamle pærer bag glas og de gamle maskiner placeret rundt om i bygningerne.

Fremover er Glødelampen et hus til uddannelse og udvikling - fyldt med muligheder. Et hus til kreative tanker. Et hus for hele Aabenraa.
- Vores nye VUC Syd er naturligvis først og fremmest til for vores kursister. Men det er også et hus, der er åbent for alle. Man kan benytte sig af Kulturcafé og leje sig ind i vores lokaler og dermed gøre Glødelampen til at hus, der vil blive brugt, siger VUC Syds konstitueret direktør Vinnie Lerche Freudendahl.

Lørdag den 5. august klippes snoren klokken 10 af VUC Syds bestyrelsesformand H. P. Geil. VUC Syds Kulturcafé serverer morgenkaffe mellem klokken 10 og 11 - og herefter lidt let og lækkert.
- Resten af dagen vil vi gerne vise husets mange muligheder frem, give eksempler på vores undervisning og krydre med lidt musik, foredrag og andre indslag frem til klokken 17, siger Vinnie Lerche Freudendahl.

Man kan se hele programmet på vucsyd.dk/gloedelampen.

igloo.jpg
_MG_8349.jpg
_MG_8351.jpg
IMG_0459.jpg
_MG_8337.jpg

Glødelampen

  • Det Aabenraa-baserede firma ZENI arkitekter A/S har tegnet ud- og tilbygningen af VUC Syd, der fremover har 6500 topmoderne m2 til rådighed til en samlet pris af cirka 110 mio. kroner.