VUC Syd ansætter erfaren kommunikationschef

fremtiden er din

VUC Syd har ansat Jens Degn som ny kommunikationschef. Han har senest været kommunikationschef i Odense Kommune og får nu ansvar for at styrke VUC Syds kommunikation og omdømme.

Det øgede fokus på kommunikation har været planlagt et stykke tid, men behovet er blevet yderligere forstærket i forbindelse med de seneste måneders kritik af VUC Syd i medierne.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi skal blive dygtigere til at tage dialogen med både medarbejdere og omverden, siger konstitueret direktør Vinnie Lerche.
Hun lægger vægt på, at VUC Syd med Jens Degn får en erfaren embedsmand, der kender spillereglerne for kommunikation i både offentlige og politisk styrede organisationer.

Den nye kommunikationschef glæder sig til opgaven.
- På den korte bane skal vi have genskabt tilliden til VUC Syd. Det er en helt nødvendig forudsætning for, at vi på længere sigt kan få stillet skarpt på VUC Syds kerneopgave med at hjælpe flere mennesker til at udnytte deres fulde potentiale gennem uddannelse. Det er en vigtig opgave, som jeg glæder mig til at bidrage til, siger Jens Degn.

VUC Syds kommunikationsafdeling består af to medarbejdere, hvoraf én er på deltid samt en praktikant og en studentermedhjælper. Afdelingen er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation samt markedsføring.

Privat bor Jens Degn i Sønderborg med sin kone og to børn.

 

 • Jens Egedal Degn
  Jens Egedal Degn

  Kommunikationschef

  jed@vucsyd.dk
  mob.: 20445254

 • Vinnie Lerche Freudendal
  Vinnie Lerche Freudendal

  Kst. direktør

  vlf@vucsyd.dk
  tlf.: 73613284
  mob.: 29295365