Hf-huer og smil på VUC Syds afdelinger

Juni måned markerer enden for uddannelsen for mange af eleverne på VUC Syd. Der har været smil, hf-huer og stolte familiemedlemmer på alle vores afdelinger i de seneste uger. 

Nedenfor kan du se billeder af nogle af de dygtige elever, som nu høster frugten af deres indsats under uddannelsen. Nogle har taget en fuld hf på to år, andre har taget en af vores målrettede hf-pakker, som har gjort dem klar til optagelse på deres drømmeuddannelse på kun ét år.

Bliver du inspireret til også at komme videre med uddannelse, så kan du se mulighederne på VUC Syd her og booke tid til tilmelding her.

Hamodi, 2-årig hf

Hamodi Hammi fik hf-huen på hovedet tirsdag d. 22. juni - stort tillykke! :-)

IMG 0151
IMG 0149

Sofie, 2-årig hf

Sofie Klingeberg Larsen har afsluttet en fuld hf på afdelingen i Sønderborg og blev fejret af blandt andet sin søster. Stort tillykke!

IMG 0156
IMG 0154

Morten, hf-pædagogpakke

Morten Brander Pedersen var tidligere murer, men en skade gjorde, at han måtte se sig om efter andre muligheder. Morten har nu afsluttet hf-pædagogpakken på VUC Syd i Sønderborg og har søgt ind på pædagoguddannelsen på UC SYD.

Morten Brander Pedersen

Thomas, FULD HF FJERNUNDERVISNING

Thomas Mærsk Pedersen tog sin hf på fjernundervisning. Han valgte ikke at få en hf-hue på hovedet, men eksamensbeviset tæller nu alligevel :-)

Thomas har søgt ind på datamatikeruddannelsen.

Thomas Mærsk Pedersen

Lucas, fuld hf fjernundervisning

Lucas Thomsen Grotkjær tog tog først 9./10.-klasse for voksne og derefter en hel hf stykket sammen af hf-enkeltfag - alt sammen på fjernundervisning. På den måde kunne den nybagte far kombinere uddannelse med job og familieliv.

Lucas 1

Meik, hf-pædagogpakke

Meik Jacobsen fra Tønder valgte at skifte spor fra slagteribranchen, da en skade gjorde det umuligt at fortsætte. Meik vil gerne hjælpe unge på rette spor, så han søger ind på pædagoguddannelsen, nu hvor han har færdiggjort sin hf-pædagogpakke på VUC Syd i Tønder.

Meik