Tilmeld dig nu - start uddannelse i august

Kom i gang med uddannelse

På VUC Syd er vi altid klar til at fortælle dig om dine uddannelsesmuligheder – og du kan løbende tilmelde dig de fleste uddannelser og stadig starte i august. Book en samtale med en vejleder og bliv tilmeldt! 

Du kan også få en snak om uddannelsesmuligheder online og på telefonen! Vores vejledere sidder klar ved telefonen på 73 61 33 32 tirsdag til torsdag kl. 13.00-15.00, og du kan også benytte cores chatfunktion på hjemmesiden. Den har åbent 9.00 til 15.00 mandag til torsdag og fredag fra 9.00-12.00. Vi glæder os til at chatte med dig!

MÅLRETTET OG FLEKSIBEL UDDANNELSE

På VUC Syd kan du tage en række uddannelser, der passer til netop dine behov:

Derudover kan du også tage en række fag og kurser, der f.eks. giver adgang til en erhvervsrettet uddannelse eller styrker dine læse-, regne- og skrivefærdigheder.

En række af vores uddannelser tilbyder vi også som fjernundervisning, hvor du kan tage dine fag hjemmefra.

MØD KURSISTERNE PÅ VUC SYD

Der er mange grunde til at vælge VUC Syd. Her kan du læse om, hvorfor Mathias, Fedaa, Ole og Carina valgte VUC Syd. Du kan læse flere interviews på siden her: Mød kursisterne på VUC Syd.  

2-årig hf

- Det bedste ved VUC Syd er helt klart lærerne, og den motivation de giver én. De er rigtig gode til at hjælpe, når tingene de brænder på, siger Josefine.

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd for mig er, at der har været så passionerede lærere. Jeg synes netop det, at de er villige til at møde dig i øjenhøjde er en kæmpe motivationsfaktor, siger Morten.

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd er, at det også er voksne mennesker, der går herude. Det synes jeg, er virkelig rart. Jeg synes, det er rart at gå i klasse med nogen, som kan sætte sig ind i, hvor jeg er henne i livet. Men der er også rigtig, rigtig unge mennesker i den samme klasse, og vi samspiller rigtig, rigtig godt, synes jeg.