Klar til Eux

fremtiden er din

Drømmer du om at tage en eux - hvor du kombinerer din erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse?
Så udbyder vi en række af fag på C-niveau, der kan klæde dig på til at starte på eux. Grundlæggende fag er dansk, matematik, engelsk og samfundsfag, men vi sammensætter gerne øvrige fag på C-niveau alt efter dine ønsker og dit behov. Det hjælper vores vejledere 
med.


Eux-forløb indeholder grundfag på C-niveau på både 1. og 2. del af grundforløbet. Hvis du ikke har adgang til grundforløbets 1. del (fordi det er mere end et år siden, du gik ud af 9. eller 10. klasse), kan du opkvalificere dig forud for eller samtidig med grundforløbets 2. del.

Korte fakta om hf-forløb - eux

 • Optagelse

  10. klasse eller lign.  

 • Varighed

  Et år - eller afhængig af, hvilket niveau du starter på. 

 • Mulighed for SU

  Ja

 • Studiestart

  Januar og august

 • Tilmelding

  Kontakt vores vejledere

 • Hvor

  Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa

 • Pris

  Deltagergebyr - enten 550 eller 1400 kroner pr. fag. Læs mere om deltagerbetaling 

 • Videre i uddannelsen

  Læs mere om uddannelsen i Uddannelsesguiden.

SKEMAER FOR 2019 / 2020

iStock_000017386956Medium.jpg
Skærmbillede 2014-02-28 kl. 09.32.00.png
B57O7028.jpg

Ansøgning og tilmelding

Tilmelding sker via vores vejledere, der kan fortælle dig mere om optagelseskrav, holdoprettelse og meget mere.

De korte målrettede hf-forløb består af hf-enkeltfag og vil blive oprettet og gennemført, såfremt der er nok kursister tilmeldt.

Det formelle optagelseskrav til hf-enkeltfag er, at du som minimum har dansk på et niveau, der svarer til folkeskolens 10. klasses udvidede niveau. Ansøgere uden dansk folkeskole skal have bestået en danskprøve, mindst dansk som 2.sprog eller studieprøven/danskprøve 2. Derudover skal du have gennemført 10. klasse i matematik og engelsk eller have tilsvarende kvalifikationer og et andet fremmedsprog (tysk eller fransk) samt fysik/kemi på 9.
Optagelse af ansøgere til hf-enkeltfag kan tidligst ske et år efter, at ansøgeren har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse eller har gennemført en undervisning, der står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, og optagelse sker efter en konkret, individuel vurdering.