GODS - vores læringsmiljø

fremtiden er din

Gruppezoner - oplægsrum - dialogbokse - stillezoner

Vi arbejder med GODS! Bogstaverne dækker over fire forskellige læringsrum: Gruppezoner, Oplægsrum, Dialogbokse og Stillezoner.


Du skifter som kursist mellem rummene hver dag - for at skabe variation i undervisningen, og fordi vi tror på, at du lærer forskelligt alt efter, hvilket rum du befinder dig i.

GODS-lokaler på VUC Syd

Det her er på ingen måde en normal skole ...

Principperne bag GODS

Vi tror på, at man lærer bedre i gode rammer, og når man deltager aktivt i undervisningen.

gruppeområde.JPG
Balkon 1.jpg
gruppeområde 2.jpg

Gruppezoner

Gruppezoner og grupperum er åbne områder, hvor du - som ordet siger - laver gruppeopgaver sammen. Her øver I jer i samarbejde, med at søge information osv. måske med forskellige fagligt indhold. 

oplaegsrum2.jpg
Skærmbillede 2014-02-28 kl. 08.51.32.jpg

Oplægsrum

Oplægsrummene samler jer. Her er det i høj grad er læreren, der er på. Oplægsrummet bruges typisk til en gennemgang, fremstilling og forklaring af det faglige stof og kan også bruges til en fælles diskussion af emnet. 

B57O7053.jpg
IMG_2887.JPG

Dialogbokse

Det er her, I opsummerer eller opklarer det, der kræver lidt forklaring. Du kan også fordybe dig i noget stof - og vise emner frem for andre. I sidder alle lige langt fra Apple TV'et og kan slutte den iPad til, som skal bruges. Her er lidt hyggeligt!

stillezone2.jpg
Sønderborg 11.jpg

Stillezoner

I bygninger, hvor bevægelse, aktivitet og dynamik er prioriteret så højt, som det er hos os, får stillezoner en særlig betydning. Her kan du trække dig tilbage for refleksion og koncentrere dig om det, du skal fordybe dig i.