Hf - et væld af muligheder

fremtiden er din

Læs din 2-årige hf eller tag enkeltfag på hfcentersyd.dk hos os på VUC Syd. Her kan du opleve, hvad det er, vi mener, når vi siger, at vi griber undervisningen anderledes an.
Vi tror på, at dygtige undervisere og aktiv deltagelse i en dynamisk og afvekslende hverdag er den bedste måde at lære på.
Når du starter, får du en grundig indføring i alle vores digitale redskaber og lærer din klasse godt at kende. Det er grundstenene for en god start og en god uddannelse, du kan bruge til noget i dit videre liv og karrierevalg.


Fagene på hf følger de gymnasiale niveauer A, B og C, hvor A er det højeste. Man skal normalt have haft et fag på et lavere niveau, før man kan vælge faget på et højere niveau - altså C før B og B før A.


Du kan vælge selv at sammensætte din hf af enkeltfag. De fleste enkeltfag kan også læses som fjernundervisning via VUC.nu. Nogle fag udbydes som halvårshold, og vi har særligt tilrettelagte hf fagpakker, hvis du allerede nu ved, at du ønsker at læse til fx pædagog, finansøkonom eller sygeplejerske.


På 2-årige hf linjer går du i en fast stamklasse, hvor du har en række obligatoriske fag. Derudover vælger du linje efter din interesse. 


Vi udbyder 2-årig hf i Haderslev, Sønderborg og Aabenraa.


Du kan læse mere om den videregående uddannelse, du er interesseret i efter hf, på Adgangskortet: www.ug.dk/adgangskortet.

Uddannelser under hf