Grundlæggende IT

I grundlæggende IT på VUC Syd arbejder du mest i dit eget tempo. Du forbedrer dine kompetencer med computeren, uanset om du har lidt eller ingen erfaring.

Faget fokuserer på basale færdigheder i IT. Du vil arbejde med håndtering af filer, brugen af internettet og e-mail, såvel som andre aktiviteter, som du kan læsere mere om i niveauoversigten herunder.

Grundlæggende it på fjernundervisning

Du kan tage grundlæggende it på vores afdelinger og som fjernundervisning. Læs mere under de enkelte niveauer.

Grundlæggende it tilbydes på følgende niveauer

 • Grundlæggende IT G (AVU)

  Grundlæggende IT G er for dig som har nogen erfaring med computeren. Foruden fagets grundlæggende fokus på brug af internettet, e-mail og håndtering af filer, vil du også arbejde praktisk, ved at løse opgaver som er baseret på uddannelse, arbejds- og privatliv.

  Grundlæggende IT G på fjernundervisning

  Du kan tage grundlæggende IT G som en kombination af e-læring og almindelig undervisning. På den måde foregår op til 80% af din undervisning online, mens resten af undervisningen foregår på vores afdelinger, hvor du møder fysisk ind til undervisningen.

  Kontakt VUC Syd på telefon 7361 3333 for yderligere informationer eller book en samtale for tilmelding. Klik her for yderligere kontaktinformationer.

  Prøve

  Der vil blive afholdt en kombineret mundtlig og praktisk prøve efter grundlæggende IT på G-niveau.

  Du kan lære mere på Uddannelsesguiden.dk om grundlæggende IT G.

 • Grundlæggende IT Basis (AVU)
  Grundlæggende IT Basis er for dig, som har ingen eller kun få erfaringer med brug af computer. Du stifter kendskab til mus og tastatur, at skrive e-mails, bruge internettet og enkel håndtering af filer.
  Grundlæggende IT på basis-niveau tilbydes ikke som fjernundervisning.
  Kontakt VUC Syd på telefon 7361 3333 for yderligere informationer eller book en samtale for tilmelding. Klik her for yderligere kontaktinformationer.

  Prøve

  Der afholdes ikke nogen prøve efter grundlæggende IT på Basis-niveau.

  Du kan lære mere på Uddannelsesguiden.dk om grundlæggende IT Basis.