VUC Syd Aabenraa

fremtiden er din

Aabenraa

Lavgade 30
6200 Aabenraa

7361 3333
post@vucsyd.dk

circle square

Åbningstider for afdelingen i Aabenraa finder du her: Åbningstider

I Aabenraa kan du parkere på p-pladsen lige ved VUC Syd. Der er adgang fra Lavgade eller Klinkbjerg. OBS: Du skal huske at indtaste registreringsnummer på dit køretøj du på skærmen i receptionen lige efter ankomst. Ellers risikerer du en parkeringsafgift. 

Skal du sende noget på sikker mail til afdelingen i Aabenraa, så send venligst til sikkermailaabenraa@vucsyd.dk.

Tag din hf i Aabenraa

På VUC Syd, Lavgade 30 i Aabenraa, kan du blandt andet tage 2-årig hf-eksamen. Du kan se den seneste trivselsmåling for den 2-årige hf i Aabenraa her. Du kan også tage den samme hf-eksamen fordelt på tre år, hvis du har behov for ekstra tid, ro og struktur i din uddannelse (OBS: Der er særlige krav til optagelse på hf fordelt på tre år). 

Vi tilbyder også målrettede 1-årige hf-forløb og hf-enkeltfag samt:

I 2014 købte VUC Syd den gamle Glødelampefabrik ved siden af vores eksisterende bygning på Nygade, og 5. august 2017 kunne vi så indvie det ny- og ombyggede VUC Syd på Lavgade 30. Du er velkommen til at kigge inden for i det spændende hus og få en snak med en vejleder. 

Tobaksfri skoletid

På afdelingen i Aabenraa er der indført tobaksfri skoletid fra 1. august 2021. Tobaksfri skoletid betyder, at hverken elever, ansatte eller gæster må ryge i løbet af skoledagen. Det gælder også for snus og e-cigaretter.

_MG_8337.jpg _MG_8341.jpg _MG_8351.jpg IMG_0459.jpg _MG_8705.jpg _MG_0070.jpg