Fjernundervisning

fremtiden er din

Online uddannelse - når og hvor det passer dig

Har du ikke mulighed eller lyst til at følge undervisning efter et skema, så er fjernundervisning noget for dig. Online undervisning giver dig nemlig fleksibilitet og frihed til uddannelse på dine præmisser. 

Søs Hansen, hf fjernundervisning

- Jeg har haft en lang række forskellige jobs, siden jeg i 2002 blev uddannet som autolakerer. Dengang havde jeg ikke ro i kroppen til at tage en hf eller lignende. Nu har jeg så behov for at få en studentereksamen, så jeg kan blive endnu bedre til mit nuværende job. Det er nemlig kravet til den efteruddannelse, jeg gerne vil på, siger Søs.

Anna Cecilie Olsen, hf fjernundervisning

- Mine lærere på fjernundervisning har valgt nogle virkeligt spændende tekster og øvelser, og så er de rigtigt gode til at forklare, så det hele er inspirerende og nemt at gå til. Derfor er jeg rigtig glad for at tage fjernundervisning!

Undervisningen foregår online via din computer, så du selv kan tilrettelægge din dag. Du kan nemlig selv bestemme, hvornår du løser dine opgaver. Sammen med dine lærere lægger du en plan, der passer til din hverdag. Du har altid mulighed for at aftale personligt fremmøde i din lærers ugentlige træffetider.

Du kan tage en lang række fag som fjernstudie - fra grundlæggende almen voksenuddannelse (9.-10.-klasse) til fag på højeste gymnasiale niveau. Du kan se dem alle under VUC.nu/fag. OBS - du kommer ind på en anden hjemmeside.

Du tilmelder dig på linket her: Tilmelding til fjernundervisning

Skal du sende noget på sikker mail til vores fjernundervisningsafdeling, så send venligst til sikkermail-vucsyd-fu@vucsyd.dk