Fjernundervisning på VUC

Online uddannelse - når og hvor det passer dig

Har du ikke mulighed eller lyst til at følge undervisning efter et skema, så er fjernundervisning noget for dig. Online undervisning på VUC giver dig nemlig fleksibilitet og frihed til uddannelse på dine præmisser. 

Du kan vælge mellem hf og almen voksenuddannelse, når du tager fjernundervisning. 

Lige nu kan du starte på en lang række hf-enkeltfag på C-niveau. Tilmeld dig ved at booke en tid på linket her. Når du og vejlederen har tilmeldt dig de fag, som du mangler, og du har betalt, er du klar til at starte. 

Du kan lige nu starte på følgende hf-enkeltfag på C-niveau - book en samtale med en vejleder og bliv tilmeldt. Så har du eksamen til sommer 2021:

 • billedkunst
 • biologi
 • dansk
 • design
 • engelsk
 • geografi
 • fysik
 • kemi
 • mediefag
 • psykologi
 • religion
 • samfundsfag
 • tysk

Leder du efter andre fag eller niveauer, så kontakt os på chatten eller snak med vejlederen om det. Der er masser af muligheder. 

Jenny Rabuska, hf fjernundervisning

Jeg har kun mødt engagerede og motiverende lærere, der altid gerne ville hjælpe mig. Både med det faglige og med at finde rundt i nye systemer på VUC.

Jenny Rabuska, hf fjernundervisning

David Jespersen, hf, fjernundervisning

David valgte at tage hf-enkeltfag som fjernundervisning, fordi han har brug for fleksibilitet i hverdagen. Med fjernundervisning kan han tage sig af sine studier, når det passer ham.

Fjernundervisning giver tid til familien

- Fjernundervisning er en fantastisk måde at komme videre på, når man har børn. Jeg har meget bedre tid til børn og arbejde, for jeg kan lave mine opgaver til skolen, når det passer mig, siger Anna, der er 34 år og startede på hf for godt to år siden.

Fjernundervisning giver tid til familien

Søs Hansen, hf fjernundervisning

- Jeg har haft en lang række forskellige jobs, siden jeg i 2002 blev uddannet som autolakerer. Dengang havde jeg ikke ro i kroppen til at tage en hf eller lignende. Nu har jeg så behov for at få en studentereksamen, så jeg kan blive endnu bedre til mit nuværende job. Det er nemlig kravet til den efteruddannelse, jeg gerne vil på, siger Søs.

Anna Cecilie Olsen, hf fjernundervisning

- Mine lærere på fjernundervisning har valgt nogle virkeligt spændende tekster og øvelser, og så er de rigtigt gode til at forklare, så det hele er inspirerende og nemt at gå til. Derfor er jeg rigtig glad for at tage fjernundervisning!

Undervisningen foregår online via din computer, så du selv kan tilrettelægge din dag. Du kan nemlig selv bestemme, hvornår du løser dine opgaver. Sammen med dine lærere lægger du en plan, der passer til din hverdag. Du har altid mulighed for at aftale personligt fremmøde i din lærers ugentlige træffetider.

Du kan tage en lang række fag som fjernstudie - fra grundlæggende almen voksenuddannelse (9.-10.-klasse) til fag på højeste gymnasiale niveau. Du kan se dem alle under VUC.nu/fag. OBS - du kommer ind på en anden hjemmeside.

Du tilmelder dig på linket her: Tilmelding til fjernundervisning

Er du tilmeldt biologi, fysik, geografi, idræt eller kemi på fjernundervisning, skal du også deltage i laboratoriekurser. De aktuelle datoer finder du på vuc.nu - laboratoriekurser. Der finder du også information om, hvordan du tilmelder dig laboratoriekurserne - husk at tilmelde dig i god tid.

Skal du sende noget på sikker mail til vores fjernundervisningsafdeling, så send venligst til sikkermail-vucsyd-fu@vucsyd.dk