Hf - få flere muligheder

fremtiden er din

Du har flere muligheder - tag hf på to år, tre år, hvis du har brug for ekstra ro og struktur, eller tag hf-enkeltfag. Book møde med en vejleder og tilmeld dig. Vil du vide mere om hf, inden du booker, så kan du fange os på chatten på hjemmesiden eller ringe på 7361 3333.


Der er mange gode skoler at vælge imellem. Derfor gør detaljerne hele forskellen. På VUC Syd handler alt om at lære. Både at lære at lære – men også at lære at bruge din viden til noget i den virkelige verden.
Vi tror på, at dygtige undervisere og aktiv deltagelse i en dynamisk og afvekslende hverdag er den bedste måde at lære på. 


Fagene på hf følger de gymnasiale niveauer A, B og C, hvor A er det højeste. Man skal normalt have haft et fag på et lavere niveau, før man kan vælge faget på et højere niveau - altså C før B og B før A.


På 2-årig hf går du i en fast klasse, hvor du har en række obligatoriske fag. Derudover vælger du retning efter din interesse. Vi udbyder den 2-årige hf-eksamen i Haderslev, Sønderborg og Aabenraa.


Den 2-årige hf giver dig adgang til en lang række erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, men du kan også få adgang til universitetsuddannelser, hvis du tager en overbygning til hf. Den tager et halvt år.


Du kan også tage en hf på tre år, hvis du har brug for ro, tid og struktur. Du tager din gymnasiale uddannelse i et trygt miljø med fast lærerteam, der går langt for, at du lykkes med din uddannelse. Der er særlige krav til optagelse på hf på tre år.


Du kan også læse en lang række hf-enkeltfag på VUC Syd. Nogle fag udbydes som halvårshold, og vi har særligt tilrettelagte hf-forløb, hvis du allerede nu ved, at du ønsker at læse til fx pædagog, socialrådgiver eller sygeplejerske. De fleste enkeltfag kan også læses som fjernundervisning.


Læs mere om den videregående uddannelse, du er interesseret i efter hf, på Adgangskortet: www.ug.dk/adgangskortet.

Uddannelser under hf