Hf - et væld af muligheder for uddannelse

fremtiden er din

Læs 2-årig hf eller tag hf-enkeltfag på VUC Syd. Book møde hos en vejleder og tilmeld dig. 


Der er mange gode skoler at vælge imellem. Derfor gør detaljerne hele forskellen. På VUC Syd handler alt om at lære. Både at lære at lære – men også at lære at bruge din viden til noget i den virkelige verden.
Vi tror på, at dygtige undervisere og aktiv deltagelse i en dynamisk og afvekslende hverdag er den bedste måde at lære på. 


Fagene på hf følger de gymnasiale niveauer A, B og C, hvor A er det højeste. Man skal normalt have haft et fag på et lavere niveau, før man kan vælge faget på et højere niveau - altså C før B og B før A.


På 2-årig hf går du i en fast klasse, hvor du har en række obligatoriske fag. Derudover vælger du retning efter din interesse. Vi udbyder den 2-årige hf-eksamen i Haderslev, Sønderborg og Aabenraa.


Du kan også læse en lang række hf-enkeltfag på VUC Syd. Nogle fag udbydes som halvårshold, og vi har særligt tilrettelagte hf-forløb, hvis du allerede nu ved, at du ønsker at læse til fx pædagog, socialrådgiver eller sygeplejerske. De fleste enkeltfag kan også læses som fjernundervisning.


Læs mere om den videregående uddannelse, du er interesseret i efter hf, på Adgangskortet: www.ug.dk/adgangskortet.

Uddannelser under hf