VUC Syd Tønder

fremtiden er din

Tønder

Plantagevej 37C
6270 Tønder

7361 3333
post@vucsyd.dk

circle square

Åbningstider for afdelingen i Tønder finder du her: Åbningstider

I Tønder kan du parkere på p-pladsen bag Campus. Der er adgang via Plantagevej.

Skal du sende noget på sikker mail til afdelingen i Tønder, så send venligst til sikkermailtoender@vucsyd.dk.

Hf på Campus TØnder

VUC Syd er en del af Campus Tønder sammen med EUC Syd, Tønder Handelsgymnasium & Handelsskole og Tønder Kommune - 10. klasse. 
Vi tilbyder blandt andet en lang række hf-enkeltfag og målrettede 1-årige hf-forløb samt

Campus Tønder byder på flere ungdoms- og erhvervsuddannelser og ligger i et grønt område med attraktive idrætsfaciliteter i området.
Byggeriet blev indviet 29. august 2015. 

Der er brug for dig - bliv pædagog

VUC Syd samarbejder med UC SYD, Tønder Kommune og Tønder Gymnasium om pædagogpakken. Tønder Kommune mangler nemlig om få år pædagoger og socialrådgivere. I et tæt samarbejde tilbyder VUC Syd uddannelse på hf-enkeltfag, der gør eleverne klar til start på UC SYD på blot et år. I løbet af uddannelsen snuser eleverne til pædagoguddannelsen og andre tilbud på UC SYD. Efter endt uddannelse er der pt. gode muligheder for praktik og job i Tønder Kommune.

Tobaksfri Skoletid

På hele Campus Tønder er der indført tobaksfri skoletid. Tobaksfri skoletid betyder, at hverken elever, ansatte eller gæster må ryge i løbet af skoledagen. Det gælder også for snus og e-cigaretter.

VUC Tønder - elever interaktion_1.jpg VUC Tønder - elever interaktion_3.jpg VUC - udfra_1.jpg VUC_SYD_DSC_3943.jpg VUC_SYD_DSC_4224.jpg VUC_SYD_DSC_4574.jpg Tønder2.jpg Tønder.jpg