VUC Syd Tønder

fremtiden er din

Tønder

Plantagevej 37C
6270 Tønder

7361 3333
post@vucsyd.dk

circle square

I Tønder kan du parkere på p-pladsen bag Campus. Der er adgang via Plantagevej.

Skal du sende noget på sikker mail til afdelingen i Tønder, så send venligst til sikkermailtoender@vucsyd.dk.

Har du spørgsmål til dine muligheder for uddannelse på VUC Syd i Tønder, så kontakt os gerne på chatten her på hjemmesiden. Du finder chatvinduet nederst til venstre.

Hf på Campus TØnder

VUC Syd er en del af Campus Tønder sammen med EUC Syd, Tønder Handelsgymnasium & Handelsskole og Tønder Kommune - 10. klasse. 
Vi tilbyder blandt andet en lang række hf-enkeltfag og målrettede 1-årige hf-forløb samt

Campus Tønder byder på flere ungdoms- og erhvervsuddannelser og ligger i et grønt område med attraktive idrætsfaciliteter i området.
Byggeriet blev indviet 29. august 2015. 

Der er brug for dig - bliv pædagog

VUC Syd samarbejder med UC SYD, Tønder Kommune og Tønder Gymnasium om pædagogpakken. Tønder Kommune mangler nemlig om få år pædagoger og socialrådgivere. I et tæt samarbejde tilbyder VUC Syd uddannelse på hf-enkeltfag, der gør eleverne klar til start på UC SYD på blot et år. I løbet af uddannelsen snuser eleverne til pædagoguddannelsen og andre tilbud på UC SYD. Efter endt uddannelse er der pt. gode muligheder for praktik og job i Tønder Kommune.

Tobaksfri Skoletid

På hele Campus Tønder er der indført tobaksfri skoletid. Tobaksfri skoletid betyder, at hverken elever, ansatte eller gæster må ryge i løbet af skoledagen. Det gælder også for snus og e-cigaretter.

VUC Tønder - elever interaktion_1.jpg VUC Tønder - elever interaktion_3.jpg VUC - udfra_1.jpg VUC_SYD_DSC_3943.jpg VUC_SYD_DSC_4224.jpg VUC_SYD_DSC_4574.jpg Tønder2.jpg Tønder.jpg