Strategier og politikker

fremtiden er din

VUC Syd har i juni 2018 gennemført en gennemgribende organisationsændring. Som led i den videre udvikling af VUC Syds pædagogiske arbejde vil der blive udarbejdet en ny strategi i løbet af kursusåret 2018/19.

VUC Syd har siden 2013 haft nedenstående vision og mission:

Vision: Fremtiden er din...

Det er VUC Syds vision, at enhver skal have mulighed for at skabe sin egen fremtid.  

Mission: Realisér dit potentiale

Gennem faglighed, nytænkende læringsmetoder og moderne it understøtter VUC Syd mennesker i at realisere deres potentiale. VUC Syd vil noget med dig - hvis du selv vil - uanset om du er medarbejder eller kursist.  

Fortællingen om os

VUC Syd er dit moderne uddannelsessted med det store udvalg af uddannelser og kurser målrettet netop dine behov. Vi kombinerer faglighed med moderne it og nytænkende læringsmetoder. Om det er en hf, et it-kursus eller et brush up sprogkursus, er VUC Syd det oplagte, individuelle valg for dig. Du lærer nyt, samtidig med at du lærer at bruge din nye viden til noget - med it som et naturligt værktøj i alle fag. Det faglige niveau er i top, og der stilles krav til læring. Men det er på dine præmisser, og friheden og fleksibiliteten er stor - uanset om du går på skolen eller tager fjernundervisning. På VUC Syd har vi plads og rum til, at du kan flytte dig og nå præcis derhen, hvor du gerne vil.

Fire værdier

Vores værdier hviler på fire søjler: Åbenhed, engagement, respekt og faglighed. Det er vores kendetegn indadtil og udadtil. Samtidig fungerer de som målsætninger eller pejlemærker, fordi vi ønsker at være en fleksibel organisation, der befinder sig i et felt af stadig udvikling. 
Se dem beskrevet her.