Strategier og politikker

fremtiden er din

VUC Syd har i juni 2019 iværksat en genopretningsplan, der skal sikre, at VUC Syd kan levere på sin kerneopgave, som er at sikre, at alle i VUC Syds dækningsområde kan få den voksenuddannelse, de har behov for. 

 

Den aktuelle anden fase af genopretningsplanen med otte konkrete indsatser ligger her: På vej: Indsatsplan og afrapporteringGenopretningsplanens første del kan læses her: Ny start for VUC Syd

VUC Syd arbejder frem mod 2024 på at skabe et bæredygtigt og relevant voksenuddannelsestilbud i Sønderjylland. Med baggrund heri er VUC Syds vision og mission som følger::

 

Vision

VUC Syds vision er, at flere sønderjyder får den uddannelse, de har behov for, og derved kan bidrage til et stærkt og velfungerende sønderjysk arbejdsmarked og lokalsamfund.

 

Mission

Gennem samarbejde med de sønderjyske kommuner, uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører sikrer VUC Syd, at flere sønderjyder, uanset udgangspunkt, får mulighed for hele livet at tilegne sig almene kompetencer og derigennem tager aktiv del i samfundet, efter- og videreuddanner sig og arbejder.