Kurser for ledige

fremtiden er din

Kurser for ledige tilmeldt jobcentre

På VUC Syd tager vi dig og din uddannelse alvorligt. Vi ved, at det er vigtigt for dig at komme videre - enten i job eller anden uddannelse.


Derfor har vi tilrettelagt hverdagen i VUC Syd, så du altid kan finde hjælp og støtte undervejs i dit forløb. Vores engagerede lærere, vejledere og mentorer er alle parat til at give dig de bedste rammer, så du kan udvikle dig selv og dine kompetencer.

Relevant for din fremtid

VUC Syd er et uddannelsessted, hvor vi arbejder med helt nye undervisningsmetoder. Vi arbejder fx aktivt med it i undervisningen.

Vi har fokus på, at du som kursist arbejder med emner, som er aktuelle og relevante for din fremtid på arbejdsmarkedet - det gør undervisningen sjovere og sørger for, at du kan se, hvad din viden kan bruges til i praksis.

Ukendt_2.jpg
Skærmbillede 2014-02-28 kl. 09.21.17.png
Rikke Trærup Andresen kopi.jpg

Masser af muligheder - også for dig

Måske har du brug for at genopfriske matematik, dansk og engelsk, fordi folkeskolen ligger et par år tilbage. Så er et avu-forløb det rette for dig. Allerede efter et år på avu er du klar til at starte på en hf eller en erhvervsuddannelse.

Måske ligger det lige til dit højreben at starte på en 2-årig hf. Med en hf i bagagen er rigtig mange døre åbne for dig, og du kan umiddelbart gå videre på en kort eller mellemlang videreuddannelse. Vi tilbyder faglige retninger mod business, mennesker og sundhed.

Eller måske er du en af de mange, som har det svært med bogstaver eller tal. Det kan vi også hjælpe dig med at tackle på en god måde, så også du kan få den uddannelse, som kan hjælpe dig på vej mod drømmejobbet bagefter.