Kurser for ledige

fremtiden er din

På VUC Syd tager vi dig og din uddannelse alvorligt. Vi ved, at det er vigtigt for dig at komme videre - enten i job eller anden uddannelse.


Derfor har vi tilrettelagt hverdagen i VUC Syd, så du altid kan finde hjælp og støtte undervejs i dit forløb. Vores engagerede lærere, vejledere og mentorer er alle parat til at give dig de bedste rammer, så du kan udvikle dig selv og dine kompetencer.

Ukendt_2.jpg
Skærmbillede 2014-02-28 kl. 09.21.17.png
Rikke Trærup Andresen kopi.jpg

Masser af muligheder - også for dig

Måske har du brug for at genopfriske matematik, dansk og engelsk, fordi folkeskolen ligger et par år tilbage. Så er et avu-forløb det rette for dig. Allerede efter et år på avu er du klar til at starte på en hf eller en erhvervsuddannelse.

Måske ligger det lige til dit højreben at starte på en 2-årig hf. Med en hf i bagagen er rigtig mange døre åbne for dig, og du kan umiddelbart gå videre på en kort eller mellemlang videreuddannelse. Vi tilbyder faglige retninger mod business, mennesker og sundhed.

Eller måske er du en af de mange, som har det svært med bogstaver eller tal. Det kan vi også hjælpe dig med at tackle på en god måde, så også du kan få den uddannelse, som kan hjælpe dig på vej mod drømmejobbet bagefter.