Kurser for ledige

fremtiden er din

På VUC Syd tager vi dig og din uddannelse alvorligt. Vi ved, at det er vigtigt for dig at komme videre - enten i job eller anden uddannelse.


Derfor har vi tilrettelagt hverdagen i VUC Syd, så du altid kan finde hjælp og støtte undervejs i dit forløb. Vores engagerede lærere, vejledere og mentorer er alle parat til at give dig de bedste rammer, så du kan udvikle dig selv og dine kompetencer.

L0A5249
Særlige kurser - elev 1.jpg
L0A3302

Masser af muligheder - også for dig

Er du dagpengemodtager, har du flere muligheder for at opkvalificere dig på VUC Syd og få bedre chancer på arbejdsmarkedet bagefter.

Måske har du brug for at genopfriske matematik, dansk og engelsk, fordi folkeskolen ligger et par år tilbage. Så er et avu-forløb det rette for dig. Allerede efter et år på avu er du klar til at starte på hf eller en erhvervsuddannelse.

Du kan også starte direkte på hf-enkeltfag som ledig - dog er der på hf-enkeltfag regler om maksimalt antal timer om ugen. Vejlederen vil informere dig om det, når du tilmelder dig.

Måske ligger det lige til dit højreben at starte på en 2-årig hf. Med en hf i bagagen er rigtig mange døre åbne for dig, og du kan umiddelbart gå videre på en kort eller mellemlang uddannelse. Vi tilbyder syv hf-fagpakker som eksempelvis økonomi & kommunikation, sundhed & velfærd, pædagogik & undervisning. Se alle hf-fagpakkerne her. Når du har den 2-årige hf, kan du også vælge at udvide den med en overbygning på et halvt år, så du får adgang til universitetsuddannelser.

Eller måske er du en af de mange, som har det svært med bogstaver eller tal. Det kan vi også hjælpe dig med at tackle på en god måde, så også du kan få den uddannelse, som kan hjælpe dig på vej mod drømmejobbet bagefter.

Kontakt VUC Syd på telefon 7361 3333 for yderligere informationer eller book en samtale for tilmelding.