Cookiepolitik

fremtiden er din

Her kan du se, hvilke cookies VUCSyd.dk bruger, hvordan cookies håndteres og hvordan du undgår og sletter cookies.


 

Introduktion

Når du besøger VUCSyd.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nederst har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på dette link.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil indhold ikke kunne tilpasses til dine interesser og annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker både ved dit besøg på hjemmesiden og hvis du aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, opretter profil eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne kan desuden indsamles: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og kursistnummer. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af profil.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at vise dig de informationer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Tredjeparter” nedenfor. Oplysningerne kan eksempelvis anvendes til målretning af indhold og annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til post@vucsyd.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

VUC Syd
Chr. X's Vej 39
6100 Haderslev 

Tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter: 

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger.

Navn: _ga

Udgiver: vucsyd.dk

Type: http

Udløb: 2 år

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .

 

Navn: _gat

Udgiver: vucsyd.dk

Type: http

Udløb: Session

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

 

Navn: _gid

Udgiver: vucsyd.dk

Type: http

Udløb: Session

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncører.

 

Navn: _hjIncludedInSample

Udgiver: vucsyd.dk

Type: HTTP

Udløb: Session

Formål: Angiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik.

 

Navn: ads/ga-audiences

Udgiver: google.com

Type: Pixel

Udløb: Session

Formål: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes online adfærd på tværs af websteder.

 

Navn: Collect

Udgiver: google-analytics.com

Type: Pixel

Udløb: Session

Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

 

Navn: Fr

Udgiver: facebook.com

Type: HTTP

Udløb: 3 mdr.

Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklametjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

 

Navn: Tr

Udgiver: facebook.com

Type: Pixel

Udløb: Session

Formål: U klassificeret