Samarbejde og kommunikation

Faget handler om mennesker i organisationer og deres indbyrdes relationer. Undervisningen har fokus på sociale kompetencer, og du reflekterer over din egen rolle i gruppeprocesser.

Samarbejde og kommunikation med fremmøde eller som fjernundervisning

Du kan tage samarbejde og kommunikation på vores afdelinger og som fjernundervisning. Læs mere under de enkelte niveauer.

Du kan tage Samarbejde og Kommunikation på følgende niveauer

 • Samarbejde og kommunikation G (AVU)

  Samarbejde og kommunikation G handler om mennesker i organisationer og deres relationer. Undervisningen fokuserer på sociale kompetencer, og du får lejlighed til at reflektere over din egen rolle i grupper.

  Du lærer om organisationsteori og om samspillet mellem individ og organisation og lærer at at bruge centrale begreber inden for samarbejde og gruppeprocesser.

  Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Kommunikation
  • Grupper og team
  • Konflikthåndtering
  • Ledelse og motivation
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Organisationsformer

  It bruges især til informationssøgning og i forbindelse med skriftlige opgaver.

  SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION G PÅ FJERNUNDERVISNING

  Du kan også tage samarbejde og kommunikation G som en kombination af e-læring og almindelig undervisning. På den måde foregår op til 80% af din undervisning online, mens resten af undervisningen foregår på en af vores afdelinger, hvor du møder fysisk ind til undervisningen.

  Kontakt VUC Syd på telefon 7361 3333 for yderligere informationer eller book en samtale for tilmelding. Klik her for yderligere kontaktinformationer.

  PRØVE

  Der afholdes en mundtlig prøve efter samarbejde og kommunikation niveau G.

  Du kan læse mere om Samarbejde og kommunikation G i Uddannelsesguiden.