Brobygning, virtuelle fængsler og betjent på besøg

Hf-eleverne fik én på opleveren i sidste uge. Der var nemlig projekt- og praktikuge, som blandt andet bød på brobygningsbesøg, VR-oplevelse af livet som fængselsbetjent og besøg af en tidligere hf-elev, der nu er uddannet betjent. Læs mere nedenfor og se også billederne :-)

Brobygning for hf-elever

For at hjælpe eleverne til at blive afklaret om deres fremtidige uddannelsesvalg er der planlagt brobygningsforløb som del af den 2-årige hf. I denne omgang snusede eleverne til uddannelserne på UC Syd, EASV og IBA. Her blev de blandt andet klogere på uddannelser til pædagog, sygeplejerske, lærer, socialrådgiver, finansøkonom og mange andre.

Kriminalforsorgen og politiet besøgte hf'ere

Der er mangel på fængselsbetjente. Derfor slog Kriminalforsorgen vejen forbi VUC Syd på deres turné rundt i Danmark . Med sig bragte de en lastbil indrettet med en autentisk fængselscelle, VR-briller, hvor eleverne kunne opleve danske fængsler indefra, ligesom de også kunne teste deres dømmekraft som fængselsbetjent i forskellige interaktive spil.  

I Haderslev fik vi besøg af tidligere hf-elev Thomas Kjems, som nu er uddannet politibetjent. Han fortalte eleverne om uddannelsen til politibetjent. 

Overvejer du også at bruge hf til at komme videre med uddannelse, så tjek linket her, tag fat i os på chatten (nederst til venstre) eller book en samtale med en vejleder for at blive optaget

IMG 0039 IMG 0041 IMG 0045 IMG 0046 IMG 8133 Policemayn IMG 0035 IMG 0039 (1) IMG 0043 IMG 8130 IMG 8151