Åbent hus

Kom til åbent hus på VUC Syd

Aktuelt har vi lige nu ikke planer om at afholde åbent hus.

Men heldigvis har du alligevel gode muligheder for at blive klogere på dine muligheder for uddannelse. Du kan ringe til vores vejledere hver tirsdag til torsdag kl. 12.00-15.00, eller du kan benytte chatten her på hjemmesiden. Du finder den nederst til venstre. 

Vil du gerne tilmelde dig, så booker du først en samtale med en af vores vejledere. Det gør du på knappen nedenfor.

Målrettet og fleksibel uddannelse

På VUC Syd kan du tage en række uddannelser, der passer til netop dine behov:

 • Fuld 2-årig hf:
  For dig der vil have adgang til en bred vifte af videregående uddannelser - Du kan læse mere om den 2-årige hf og de forskellige fagpakker på linket her.
  NYT: Fra august 2022 har du også mulighed for at tage en fuld hf på tre år i stedet for to år på vores afdelinger i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa. Tilbuddet er til elever, som har brug for overskuelige rammer, tryghed og ekstra støtte. Nærmere information om tilbuddet kommer snart på hjemmesiden!
 • 1-årig hf-professionspakke:
  For dig, som målrettet vil videre på f.eks. en specifik uddannelse som pædagog, socialrådgiver eller noget helt tredje. Vores vejledere hjælper dig med at finde de hf-enkeltfag, som giver dig adgang til drømmeuddannelsen - Du kan læse mere om vores uddannelser på hf-enkeltfag her.
 • Gymnasial supplering:
  Har du allerede gennemført en stx, htx, hhx eller hf? Men du mangler kemi eller matematik på et bestemt niveau for at komme ind på ønskestudiet? Så er et turboforløb på VUC Syd løsningen for dig. Du bliver klar på 3-12 uger. Du kan læse mere om gymnasial supplering her.

Derudover kan du også tage en række fag og kurser, der f.eks. giver adgang til en erhvervsrettet uddannelse eller styrker dine læse-, regne- og skrivefærdigheder.

En række af vores uddannelser tilbyder vi også som online-undervisning, så du kan tage din uddannelse hjemmefra eller på farten. 

Vil du tale med en vejleder, så kan du ringe direkte på 7361 3332 mandag-torsdag kl. 12.30-15.30. 

Mød kursisterne på VUC Syd

Der er mange grunde til at vælge VUC Syd. Her kan du læse om, hvorfor Mathias, Fedaa, Ole og Carina valgte VUC Syd. Du kan læse flere interviews på siden her: Mød kursisterne på VUC Syd.  

2-årig hf

- Jeg sætter stor pris på lærerne. De er der altid, hvis man har brug for hjælp. Hvis de ikke lige har en løsning, så finder vi én sammen, siger Mathias Sørensen, der tager en 2-årig hf.

Fra 9./10. klasse over hf og i job

- Min tid på VUC Syd betyder alt for mig. Det var her, jeg fik den støtte, som jeg havde brug for til at komme videre med mit liv, siger Fedaa Persson.

Hf

- Lærerne tog sig rigtig godt af mig, da jeg startede. Selv om jeg ikke havde været i skole i flere år, så sørgede de for, at jeg blev sat godt ind i tingene og fik en god opstart. I det hele taget sætter jeg stor pris på lærerne her på VUC Syd, siger Ole Lorentzen.

Hf-enkeltfag

- På VUC Syd fik jeg ikke bare en supergod klasse, jeg fik også nogle virkelig dygtige lærere. De tog sig af alle i klassen, og havde jeg svært ved noget, så hjalp de mig altid videre, siger Carina Lemtorp.

Hf-enkeltfag

Find VUC Syd her...

Du kan finde os i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.