Åbent hus

Kom til åbent hus på VUC Syd

Vi slår dørene op til åbent hus lørdag d. 28. januar 2023 kl. 10-13 på vores afdelinger i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa! Kom forbi og bliv inspireret til din næste uddannelse. Måske skal du genopfriske 9./10.-klasse eller starte på en af vores mange hf-uddannelser, så du kan komme godt videre i job og uddannelse? Læs mere om alle vores uddannelser længere nede på siden her.

Du har også gode muligheder for at blive klogere på dine muligheder for uddannelse på andre tidspunkter end til åbent hus. Du kan ringe til vores vejledere hver tirsdag til torsdag kl. 12.00-15.00, eller du kan benytte chatten her på hjemmesiden. Du finder den nederst til venstre. 

Vil du gerne tilmelde dig, så booker du først en samtale med en af vores vejledere. Det gør du på knappen nedenfor.

Målrettet og fleksibel uddannelse

På VUC Syd kan du tage en række uddannelser, der passer til netop dine behov:

 • Fuld 2-årig hf:
  For dig der vil have adgang til en bred vifte af videregående uddannelser - Du kan læse mere om den 2-årige hf og de forskellige fagpakker på linket her.
  NYT: Du har nu også mulighed for at tage en fuld hf på tre år i stedet for to år på vores afdelinger i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa. Tilbuddet er til elever, som har brug for overskuelige rammer, tryghed og ekstra støtte. Læs mere om hf på tre år.
 • 1-årig hf-professionspakke:
  For dig, som målrettet vil videre på f.eks. en specifik uddannelse som pædagog, socialrådgiver eller noget helt tredje. Vores vejledere hjælper dig med at finde de hf-enkeltfag, som giver dig adgang til drømmeuddannelsen - Du kan læse mere om vores uddannelser på hf-enkeltfag her.
 • Gymnasial supplering:
  Har du allerede gennemført en stx, htx, hhx eller hf? Men du mangler kemi eller matematik på et bestemt niveau for at komme ind på ønskestudiet? Så er et turboforløb på VUC Syd løsningen for dig. Du bliver klar på 3-12 uger. Du kan læse mere om gymnasial supplering her.

Derudover kan du også tage en række fag og kurser, der f.eks. giver adgang til en erhvervsrettet uddannelse eller styrker dine læse-, regne- og skrivefærdigheder.

En række af vores uddannelser tilbyder vi også som online-undervisning, så du kan tage din uddannelse hjemmefra eller på farten. 

Vil du tale med en vejleder, så kan du ringe direkte på 7361 3332 mandag-torsdag kl. 12.30-15.30. 

Mød kursisterne på VUC Syd

Der er mange grunde til at vælge VUC Syd. Her kan du læse om, hvorfor Martin, Josefine, Mikkel og Marisha valgte VUC Syd. Du kan læse flere interviews på siden her: Mød kursisterne på VUC Syd.  

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd for mig er, at der har været så passionerede lærere. Jeg synes netop det, at de er villige til at møde dig i øjenhøjde er en kæmpe motivationsfaktor, siger Morten.

2-årig hf

- Det bedste ved VUC Syd er helt klart lærerne, og den motivation de giver én. De er rigtig gode til at hjælpe, når tingene de brænder på. Jeg drømmer om at læse til sygeplejerske. VUC Syd klæder mig på ved, at jeg har en masse fag, som jeg kan bruge bagefter, siger Josefine

9./10.-klasse for voksne

- Jeg kan godt lide, at lærerne har tid til mig. De er gode til at hjælpe og sætter sig gerne ned og forklarer, hvad opgaven egentlig går ud på. Men det bedste ved VUC Syd er helt klart, at du får et fællesskab i klassen, siger Mikkel

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd er, at det også er voksne mennesker, der går herude. Det synes jeg, er virkelig rart. Jeg synes, det er rart at gå i klasse med nogen, som kan sætte sig ind i, hvor jeg er henne i livet. Men der er også rigtig, rigtig unge mennesker i den samme klasse, og vi samspiller rigtig, rigtig godt, synes jeg, siger Marisha.

Find VUC Syd her...

Du kan finde os i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.