Tilmeld dig nu - start uddannelse i januar eller august

Kom i gang med uddannelse

På VUC Syd er vi altid klar til at fortælle dig om dine uddannelsesmuligheder – og du kan løbende tilmelde dig de fleste uddannelser og stadig starte i januar. Book en samtale med en vejleder og bliv tilmeldt! 

Du kan også få en snak om uddannelsesmuligheder online og på telefonen! Vores vejledere sidder klar ved telefonen på 73 61 33 32 alle hverdage kl. 11.00-13.00, og du kan også benytte cores chatfunktion på hjemmesiden. Den har åbent 9.00 til 15.00 mandag til torsdag og fredag fra 9.00-12.00. Vi glæder os til at chatte med dig!

MÅLRETTET OG FLEKSIBEL UDDANNELSE

På VUC Syd kan du tage en række uddannelser, der passer til netop dine behov:

 • Fuld 2-årig hf:
  For dig der vil have mange muligheder for at vælge mellem videregående uddannelser - Du kan læse mere om den 2-årige hf og de forskellige fagpakker på linket her.
  NYT: Du kan også tage en fuld hf på tre år i stedet for to år på vores afdelinger i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa. Tilbuddet er til elever, som har brug for overskuelige rammer, tryghed og ekstra støtte. Læs mere om hf på tre år.
 • Få adgang til universitetsuddannelser:
  Har du taget en fuld hf på to eller tre år, så kan du tage et supplerende overbygningsforløb. Det tager knap et halvt år, og så er du klar til at læse videre. Læs mere om overbygningen her.  
 • 1-årig hf-professionspakke:
  For dig, som målrettet vil videre på f.eks. en specifik uddannelse som pædagog, socialrådgiver eller noget tredje. Vi hjælper dig med at finde de hf-enkeltfag, som giver dig adgang til drømmeuddannelsen - Du kan læse mere om vores uddannelser på hf-enkeltfag her.
 • Gymnasial supplering:
  Har du allerede gennemført en stx, htx, hhx eller hf? Men du mangler måske kemi eller matematik på et bestemt niveau for at komme ind på ønskestudiet? Så er et turboforløb på VUC Syd løsningen for dig. Du bliver klar på 3-12 uger. Du kan læse mere om gymnasial supplering her.

Derudover kan du også tage en række fag og kurser, der f.eks. giver adgang til en erhvervsrettet uddannelse eller styrker dine læse-, regne- og skrivefærdigheder.

En række af vores uddannelser tilbyder vi også som fjernundervisning, hvor du kan tage dine fag hjemmefra.

MØD KURSISTERNE PÅ VUC SYD

Der er mange grunde til at vælge VUC Syd. Her kan du læse om, hvorfor Mathias, Fedaa, Ole og Carina valgte VUC Syd. Du kan læse flere interviews på siden her: Mød kursisterne på VUC Syd.  

2-årig hf

- Det bedste ved VUC Syd er helt klart lærerne, og den motivation de giver én. De er rigtig gode til at hjælpe, når tingene de brænder på, siger Josefine.

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd for mig er, at der har været så passionerede lærere. Jeg synes netop det, at de er villige til at møde dig i øjenhøjde er en kæmpe motivationsfaktor, siger Morten.

Hf-enkeltfag

- Det bedste ved VUC Syd er, at det også er voksne mennesker, der går herude. Det synes jeg, er virkelig rart. Jeg synes, det er rart at gå i klasse med nogen, som kan sætte sig ind i, hvor jeg er henne i livet. Men der er også rigtig, rigtig unge mennesker i den samme klasse, og vi samspiller rigtig, rigtig godt, synes jeg.